La data de 8 noiembrie 2017, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului, au fost sesizați despre faptul că o femeie, de 70 de ani, din Satu Mare, a fost implicată într-un eveniment rutier, fiind rănită ușor, informează IPJ Satu Mare.

ambulanta-accident
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că femeia, care se deplasa în calitate de pieton pe acostamentul DJ 193, încercând să se ferească de o roată de rezervă care a căzut dintr-o remorcă tractată de un tractor, s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se de poarta din metal a unui imobil. În urma căderii pietonul a suferit vătămări corporale ușoare.
De asemenea polițiștii au stabilit că tânărul, de 27 de ani, din Culciu Mare, care a condus ansamblul format din tractor și două remorci nu deținea permis de conducere corespunzător categoriei de ansamblu de vehicule condus.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul având permis de conducere necorespunzător categoriei și vătămare corporală din culpă.