Azi, 6 noiembrie 2017, a avut loc premierea elevilor Şcolii Gimnaziale „Mihai Viteazul” din Moftinu Mic în cadrul proiectului „Let’s Be ECO”, organizat de echipa „Let’s do it Romania”, în parteneriat cu Garda Naţională de Mediu. Premiul a constat în 15 laptopuri, care vor completa dotarea cabinetului de informatică al unităţii de învăţământ.


La eveniment au participat trei comisari de la Garda de Mediu, premiile fiind înmânate de către comisarul şef Fănăţean Vasile. Şcola a fost reprezentată de directorul Bonta Mihaela şi coordonatoarea proiectului la nivelul unităţii, Olariu Kinga.
La activităţile derulate în cadrul proiectului au participat 11 cadre didactice şi 181 de elevi din ciclul primar şi gimnazial al Şcolii Gimnaziale „Mihai Viteazul” din Moftinu Mic.
“Şcoala îşi propune să continue acest tip de acţiuni şi pe viitor, în scopul diminuării risipei prin consumul raţional al resurselor. Elevii trebuie să conştientizeze faptul că oamenii şi mediul se afla într-o continuă interacţiune”, a declarat coordonatorul proiectului, Olariu Kinga.