Bartincki Attila, de la CS Karate Do B.F.K.S. din Municipiul Carei, a fost prezent în perioada 21-31 octombrie, la „X WKF World Karate Championships Cadet, Junior & Under 21”, organizat în orașul Santa Cruz, Tenerife, Spania, făcând parte integrantă din lotul național WKF al Federației Române de Karate. El a reprezentat România, la proba de Kumite U21, categoria -60 kg.

tenerife 2
S-au înscris la această competiție de mare anvergură 107 țări de pe tot mapamondul, cu 1694 sportivi.
În categoria lui Attila, au participat la proba de Kumite U21 masculin, -60 kg, 53 de sportivi, din 53 de țări.
Știm că această competiție a fost foarte grea, Bartincki Attila, din păcate, a pierdut în fața sportivului din Bosnia-Herțegovina, părăsind astfel competiția.
”CS Karate Do B.F.K.S. le mulțumește tuturor și pe această cale pentru aportul adus în realizarea caracterului sportivului Bartincki Attila și are speranța să fie ajutat în continuare, pentru ca să devină Campion Olimpic. De asemenea, mulțumește Consiliului Local al Municipiului Carei pentru sprijinul acordat”, a declarat instructorul dr. Fazekas Gheorghe.
Motoul clubului de karate careian este <<Mai bine două ore de sport pe zi, decât două ore în fața calculatorului>>. Cine dorește să se antreneze sub îndrumarea instructorului dr. Fazekas Gheorghe Zoltan, 4 Dan, de la CS Karate Do B.F.K.S., o poate face în sala de sport al Centrului Social din Carei, luni și miercuri, de la ora 17,15.