Sportiva careiancă Dari Helga a participat duminică, 29 octombrie 2017, la turneul național de clasare din Ungaria, la categoria cadeți. Concursul s-a desfășurat în orașul Oroshaza. Careianca a obținut maximul, adică două medalii în cadrul a două probe: la simplu și la dublu fete, împreună cu colega ei de club Phan Viola.

dari helga
În decursul acestei săptămâni, Helga și fosta sportivă de la Tapo Carei, Keresztesi Kitty, se află într-un cantonament de pregătire cu lotul de juniori a Ungariei, în vederea participării la turneul național al tineretului, care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni în Szombathely, și la Openul Ungariei de săptămâna viitoare, organizat de Federația Internațională de Tenis de Masă.

Dari Helga este legitimată la Clubul Statisztika Budapesta (antrenată de Fulop Istvan și Olah Zsuzsa), iar la lotul național o are ca antrenoare pe Fazekas Maria (fosta componentă a lotului de seniori a Ungariei). Când se află în țară se pregătește cu Podoba Mircea la Clubul Elevilor-TAPO Carei.