În data de 28.10.2017, s-a organizat la Salonta a 13-a oară Memorialul Pepe’s Cup, în amintirea lui Sensei Sandor Peter. Au fost prezenți 393 de sportivi de la 41 de cluburi, din patru țări: Serbia, Slovacia, Ungaria și România. A.C.S. Sakura Care a fost reprezentată de 20 de sportivi, , însoțiți de antrenorii Engber Ingrid și Dărăban Gheorghe.

sakura
Sportivii A.C.S. Sakura care au participat la competiție sunt: Molnar Theodora, Keseru Mercedes, Csizmar Fanni, Belenyi Tamara, Pomian Mirela, Knecht Vivien, Ruje Antonio, Knecht Patrik, Molnar Patric, Potroviță Sergiu, Vass Christopher, Cimpoieș Attila, Varga Mate, Varga Chris, Suveg Lenard, Tempfli Akos, Csizmar Nandor, Sepler Mark, Simonka Rajmond, Markus Csongor
Rezultatele obținute:
Locul 1
Molnar Theodora kata fete 6-7 ani 10-9 kyu;
Patric Molnar kata open mmasculin;
Keserű Mercedes kumite fete -35 kg;
Locul 2
Csizmar Fanni kata fete 8-9 ani 8-7 kyu;
Patrik Knecht kumite cadeti masculin + 63 kg;
Attila Emanuel Cimpoies kata masculin open;
Belényi Tamara loc 2 kata fete 10-11 ani 10 kyu;
Molnar Patric kata masculin 14-15 ani 10-5 kyu;
Locul 3
Keseru Mercedes kata fete 8-9 ani 7-8 kyu;
Keserű Mercedes loc 3 kata fete 8-9 kyu;
Csizmar Fanni kata fete 8-9 ani;
Sergiu Potroviţă kata masculin 12-13 ani 7 kyu;
Sergiu Potroviță kumite masculin 12-13 ani -40kg;
Márk Sepler kumite masculin 12-13 ani -50 kg;
Knecht Patrik kumite masculin 12-13 ani +50 kg;
VivienKnecht kumite feminin 16-17 ani;
”Pe această cale îi felicit pe toti participanții clubului nostru. Ne aflăm în mijlocul sezonului competițional, antrenamentele zilnice continuă, iar continuitatea e asigurată, pentru că în zilele de marți și joi este prezentă în sala de sport a Școlii Generale nr.3 din Carei grupa de începători, unde, în continuare, îi așteptăm pe copii de la vârsta de 4 ani, pentru a cunoaște arta marțială karate shotokan. La competiție a debutat sportiva Molnar Theodora, luând parte la primul concurs în viața ei, și datorită efortului depuse la antrenamente a luat locul 1 la proba de kata. Mulțumim Primăriei Carei pentru susținere și firmei Blandory pentru transport”, a declarat antrenorul Engber Ingrid.