Ieri, 26 octombrie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Carei au fost sesizați despre faptul că într-o intersecție din municipiu a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime omenești.

accident-bmw-teava-gaz-4

Deplasându-se la fața locului au constatat că o femeie, de 37 de ani, din localitatea Valea lui Mihai, aflându-se la volanul unui autoturism, într-o intersecție din Carei nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, condus de un bărbat, de 42 de ani, din Ghenci, acroșându-l.
În urma coliziunii, autoturismul acroșat a fost proiectat într-un branșament de gaz. Totodată în urma accidentului rutier persoana de sex feminin a fost transportată la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale fiind rănită ușor.
Șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. De asemenea ambilor conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.
Împrejurările comiterii accidentului sunt cercetate în dosar penal constituit pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.