La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că pe raza localității Ghenci a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Potrivit presei sătmărene, accidentul a fost provocat de către șeful Poliției Tășnad, comisarul șef Dorel Chivari, aflat la volan sub influența alcoolului.

politia-noaptea

Din cercetările efectuate la fața locului, s-a stabilit că un conducător auto, de 47 de ani, din municipiul Carei, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, la intrarea pe un drum principal pe raza localității Ghenci, astfel că a intrat în coliziune cu acesta.
În urma accidentului rutier au rezultat doar pagube materiale și fiind testați ambii conducători auto a rezultat faptul că persoana din cauza căreia s-a produs evenimentului rutier avea o alcoolemie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta din urmă a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.