Căţelul din Carei înjunghiat în zona gâtului începe să se vindece

Căţeluşul înjunghiat vineri în Grădina Viilor din municipiul Carei de către băiatul unui fost poliţist se simte mai bine, fiind îngrijit la adăpostul Asociaţiei pentru Protecţia Animalelor Puffi. Acesta este dus zilnic la un cabinet veterinar din municipiu pentru administrarea tratamentului necesar vindecării.


„Căţeluşul înjunghiat vineri l-am adus la noi in adapost, intrucat trebuie dus zilnic la cabinetul veterinar. Acum se simte mai bine, gatul ii este umflat, dar cu tratament speram ca va scapa cu bine. Zilnic ii facem mancare care sa o poata inghiti cu usurinta. Ne este mult mai simplu sa-l ducem noi la tratament, de cat sa mergem zilnic in vie dupa el. Stapana catelului nu are cum sa-l duca la tratament, are un copilas de patru luni, ii este imposibil”, se arată pe pagina de Facebook a Asociaţiei Puffi Carei.
„Ne pare rau ca se incearca tot felul de scenarii, cum ca bietul catelul singur s-a accidentat cu o sarma, ca stapana l-ar fi injunghiat…! Pozele spun tot. Atentie! Adevaratul faptuitor trebuie sa raspunda pentru fapta sa, in fata legii. Intentia a fost de a-i curma viata . Catelul din pacate fiind necuvantatoare, nu poate vorbi, dar legea de protectie a animalelor il apara. La fel si organele abilitate vor cerceta cu obiectivitate si simt de raspundere dosarul pentru ca adevarul si numai adevarul sa iasa la suprafata fara influente de niciunde!”, se mai arată în postarea de pe pagina de Facebook a Asociaţiei Puffi.

Reamintim că, în cursul zilei de vineri, băiatul unui fost poliţist din Carei a tăiat cu brutalitate gâtul căţelului unui vecin de vie pentru simplu fapt că se juca cu câinele său. Căţelul rănit la artera jugulară a fost salvat în ultimul moment, datorită intervenţiei prompte a unui careian binevoitor. Proprietara patrupedului a depus plângere penală împotriva tânărului, care s-a ales cu dosar penal pentru acte de cruzime împotriva animalelor.


Lasă un răspuns