Bartincki Attila, de la CS Karate Do B.F.K.S. Carei, va fi prezent, în perioada 21-31 octombrie 2017, la „X WKF World Karate Championships Cadet, Junior & Under 21”, organizat în orașul Santa Cruz, Tenerife, Spania, făcând parte integrantă din lotul național WKF al Federației Române de Karate. După cum se știe, Karatele va fi prezent la Olimpiada din Tokyo 2020.


Bartincki Attila va reprezenta România, la proba de Kumite U21, categoria -60 kg.
Până în prezent s-au înscris 108 țări de pe tot mapamondul, cu 1.728 sportivi.
Sunt înscriși în categoria lui Attila, la proba de Kumite U21 masculin, -60 kg, 55 de sportivi, din 55 de țări.
Statistica a fost preluată de pe https://www.sportdata.org/wkf/set-online/veranstaltung_info_main.php?active_menu=calendar&vernr=130#a_eventhead
”Știm că această competiție este foarte grea, de aceea să ținem pumnii pentru Attila, să facă cât mai multe meciuri frumoase. CS Karate Do B.F.K.S. le mulțumește tuturor și pe această cale, aportul adus în realizarea caracterului sportivului Bartincki Attila și are speranța să fie ajutat în continuare, pentru ca să devină Campion Olimpic. Motoul clubului de karate careian este ”Mai bine două ore de sport pe zi, decât două ore în fața calculatorului”, a declarat antrenorul dr. Fazekas Gheorghe Zoltan.
Cei care doresc să se antreneze sub îndrumarea instructorului dr. Fazekas Gheorghe Zoltan, 4 Dan, de la CS Karate Do B.F.K.S., o poate face la sala de sport a Centrului Social din Carei.