Juniorii de la Clubul Copiilor- TAPO Carei confirmă în clasamentul naţional

Şase sportivi ai Clubului Copiilor- TAPO Carei, antrenaţi de Mircea Podoba, figurează în Clasamentul Naţional Juniori IV, copii 8-10 ani, realizat de către Federaţia Română de Tenis de Masă. Este vorba de juniarele Pascui Nicoleta, Comiati Alxandra Maria şi Isar Raluca, respectiv juniorii Knecht Barnabas, Văipan Alexandru şi Forgacs Mark.


Sportiva Pascui Nicoleta (născută în 2008) ocupă locul 16 în clasamentul publicat pe site-ul , cu 68 de puncte. Careianca Comiati Alxandra Maria (născută în 2008) se situează pe locul 21 în acelaşi clasament, cu 51.5 puncte. De asemenea, sportiva careiancă Isar Raluca (născută în 2009) ocupă locul 78 în acelaşi clasament, cu 2.5 puncte.
În clasamentul Juniori IV – copii 8-10 ani, publicat de Federaţie, figurează trei sportivi careieni. Knecht Barnabas (născut în 2007) se află pe locul 19, cu 55.5 puncte. Următorul careian aflat în clasament, Văipan Alexandru (născut în 2008), se situează pe locul 33, cu 22 de puncte, fiind urmat de careianul Forgacs Mark (născut în 2008), pe locul 40, cu 17 puncte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s