Un muncitor care repara drumul, acroșat cu remorca la Moftin

La data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 13.20, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Carei au fost sesizați despre faptul că în localitatea Moftinu Mare a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea ușoară a unei persoane, informează IPJ Satu Mare.

ambulanta-accident
Din cercetările efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 27 ani, din localitatea Ungra, județul Brașov, în timp ce efectua lucrări de reparații la partea carosabilă pe DJ 195 B, pe fondul neatenției a fost acroșat de remorca tractată de un autoturism, condus de un bărbat, de 30 de ani, din Moftinu Mare.
În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a lucrătorului, care a fost transportat la spital în vederea efectuării investigațiilor medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei ambelor persoane implicate în eveniment. În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Lasă un răspuns