La data de 26 septembrie a.c., ora 11.20, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Tășnad au fost sesizați telefonic despre faptul că pe o stradă din orașul Tășnad, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, informează IPJ Satu Mare.

compactor

Deplasându-se la fața locului au constatat că un vehicul de tip Compactor, folosit la lucrări de reabilitare drumuri, condus de un bărbat, de 55 de ani, din comuna Marca, județul Sălaj, a acroșat în timpul efectuării unor manevre, un autoturism staționat pe partea carosabilă, rezultând avarierea autoturismului.
În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit că persoana aflată la volan nu deține permis de conducere de nici o categorie, de asemenea vehiculul nu este înmatriculat sau înregistrat, astfel că s-a întocmit dosar penal pentru cele două infracțiuni.
De asemenea, s-a constituit dosar penal și administratorului firmei, care deține vehiculul, pentru încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu deține permis de conducere.