Doi polițiști sătmăreni au refuzat să ia șpagă de la un reșițean

La data de 22 septembrie a.c. ora 9.15, echipajul de poliție al orașului Negrești Oaș, aflându-se în supravegherea traficului rutier pe raza  localității, a oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din municipiul Reșița, judeţul Caraș Severin, informează IPJ Satu Mare.

bani
În urma verificărilor efectuate, poliţiștii au constatat faptul că tânărul nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335 din Codul Penal.
În momentul în care conducătorul auto a fost informat că pentru fapta comisă va fi cercetat penal, acesta le-a oferit polițiștilor o sumă de bani pentru a nu-şi îndeplini atribuțiile de serviciu.
Agenții de poliţie s-au desistat de propunerea făcută şi au informat de îndată structurile specializate care au realizat prinderea în flagrant a conducătorului auto.
Cazul a fost preluat de către ofițerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Satu Mare pentru continuarea cercetărilor, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

 


Lasă un răspuns