În sezonul estival 2017, peste 120.000 de persoane au vizitat ștrandul Joy din municipiul Carei. Clienții au fost atrași nu numai de bazinele cu apă termală, cele pentru înot și lacul bio, cele patru tobogane moderne și terenurile de sport, ci și de numeroasele suprize, jocuri și concursuri organizate de-a lungul verii în incinta ștrandului.

Ștrandul Joy Carei a oferit un refugiu sigur în fața caniculei de azi vară cu cele șase hectare cu zone umbrite de copaci şi piscine cu apă termală sau pentru înot. Cei care căutau puţină relaxare au avut la dispoziție un nou loc de odihnă, putând să petreacă momente de linişte în apropierea naturii, la lacul bio, care se întinde pe suprafată de 2000 mp. La fel de căutate au fost toboganele, terenurile de sport, dar și cluburile și terasele.
De asemenea, 30.000 de persoane venite din străinătate sau din diverse zone ale țării, în special din județele învecinate, s-au cazat în campingul ștrandului, a declarat Amalia Olar, managerul ștrandului Joy Carei.
Ștrandul Joy rămâne deschis și în extrasezon. Începând din data de 4 septembrie 2017, intrarea se face prin incinta Cafenelei Joy.