Luni, 18 septembrie 2017, vor începe lucrările de reabilitare pe Calea Mihai Viteazul din municipiul Carei, mai precis pe tronsonul cuprins între trecerea la nivel cu calea ferată și intersecția cu strada Agoston (fosta Spicului), se arată într-un anunț postat pe pagina de Facebook a Primăriei Carei.

asfaltare
Pe perioada intervenției, circulația în zonă va fi restricționată. Se vor realiza lucrări de consolidare a fundației și de asfaltare. În etapa următoare, se va reabilita Bulevardul 25 Octombrie, pe tronsonul cuprins de la intersecția cu strada Mioriței până la ieșirea din municipiu înspre Oradea. Potrivit primarului municipiului Carei, Eugen Kovacs, lucrările de reabilitare a celor două tronsoane vor dura în jur de trei săptămâni.
Reabilitarea porțiunii din Drumul Național 19 situată în zona centrală a Careiului, cuprinsă între intersecțiile cu străzile Agoston și Mioriței, este inclusă într-un proiect pe Programul Operațional Regional, în valoare de nouă milioane de euro, care urmează să fie depus miercurea viitoare. Este vorba de proiectul de mobilitate urbană, care prevede introducerea transportului public cu autobuze electrice moderne, realizarea de piste de bicicliști, precum și reabilitarea arterelor principale din municipiu