Nouă vitezomani lăsați fără permis pe DN 19, între Carei și Satu Mare

Pentru nerespectarea regimului legal de viteză, polițiștii Serviciul Rutier Satu Mare au aplicat în cadrul acțiunilor defășurate ieri, 13 septembrie 2017, 41 de sancțiuni contravenționale. În  20 dintre cazuri s-a aplicat și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce vehicule, informează IPJ Satu Mare.

radar

Acțiunile s-au desfășurat pe principalele sectoare de drum cu risc rutier ridicat. Astfel, pe tronsonul Satu Mare – Carei au fost ridicate, în vederea suspendării, 9 permise de conducere, iar pe ruta spre Negrești Oaș 5 permise. S-a mai acționat pe traseul Satu Mare – Supur unde au fost rămas fără permis de conducere 3 conducători auto și alți 3 au fost depistați pe ruta Odoreu – Apa.

Cele mai mari valori înregistrate de aparatele radar ale poliției rutiere au fost pentru un conducător auto de 29 de ani din Mehedinți, surprins în localitatea Rătești cu o viteză de 127 km/h și pentru un tânăr de 29 de ani din Supuru de Jos care între localitățile Supuru de Jos și Acâș a fost surprins cu viteza de 153 km/h.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s