Pentru nerespectarea regimului legal de viteză, polițiștii Serviciul Rutier Satu Mare au aplicat în cadrul acțiunilor defășurate ieri, 13 septembrie 2017, 41 de sancțiuni contravenționale. În  20 dintre cazuri s-a aplicat și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce vehicule, informează IPJ Satu Mare.

radar

Acțiunile s-au desfășurat pe principalele sectoare de drum cu risc rutier ridicat. Astfel, pe tronsonul Satu Mare – Carei au fost ridicate, în vederea suspendării, 9 permise de conducere, iar pe ruta spre Negrești Oaș 5 permise. S-a mai acționat pe traseul Satu Mare – Supur unde au fost rămas fără permis de conducere 3 conducători auto și alți 3 au fost depistați pe ruta Odoreu – Apa.

Cele mai mari valori înregistrate de aparatele radar ale poliției rutiere au fost pentru un conducător auto de 29 de ani din Mehedinți, surprins în localitatea Rătești cu o viteză de 127 km/h și pentru un tânăr de 29 de ani din Supuru de Jos care între localitățile Supuru de Jos și Acâș a fost surprins cu viteza de 153 km/h.