Două persoane au fost surprinse la Tășnad și Satu Mare în timp ce încercau să sustragă bunuri din supermarketuri, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare.

furt alimente
Patrula de ordine publică a Orașului Tășnad, formată dintr-un polițist și un jandarm, a fost sesizată ieri, 23.08.2017, în jurul orei 12.30 de personalul de serviciu al unui supermarket din localitate, despre faptul că o femeie aflată la cumpărături a trecut de casele de marcat cu un rucsac voluminos asupra sa, fiind bănuită că a sustras bunuri. La fața locului a fost identificată o femeie, de 58 de ani, din Sighetu Marmației, care avea în rucsac bunuri alimentare în valoare de 150 de lei, sustrase din magazin. I s-a întocmit dosar penal pentru furt.
Tot în cursul zilei de ieri, personalul de serviciu al unui supermarket din Satu Mare a sesizat poliția despre producerea unui furt din unitate. Polițiștii sătmăreni au identificat un tânăr de 23 de ani din Sanislău, care ar fi sustras o boxă audio, recuperată și predată reprezentanților magazinului. Și în acest caz s-a întocmit dosar penal pentru furt.