Jurnalistul careian Ovidiu Doka lucrează la un nou album și speră ca în curând să lanseze un nou videoclip. Până atunci, careienii pot să-l susțină cu un simplu like pe iTunes, unde a fost postat albumul ”Ecouri din trecut”, respectiv pe pagina sa de facebook Ovidiu Doka Oficial.

doka

Albumul ”Ecouri din trecut” este semnat de către Ovidiu Doka, în colaborare cu Răceanu Marius Sick Studio România. Albumul conține zece piese, printre care si single-ul ”Dragă Mamă” sau ”Protejează-mă de diavol”, care a facut peste 1.300.000 views pe Facebook.
Mesajul transmis de artist prin muzica lui este unul împotriva sistemului defect și al corupției, dar și mesaje de tip educațional, precum în piesa intitulată ”No drugs” , o piesă făcută împotriva consumului de droguri.
În prezent, jurnalistul lucrează la un nou album și speră ca, în curând, să lanseze un nou videoclip atât pe canalul de Youtube cât și pe pagina lui – Ovidiu Doka Oficial.
Cei care vor să îl susțină o pot face dând un like paginii sale de facebook Ovidiu Doka Oficial sau abonânduse canalului de youtube Ovidiu Doka Music.
Jurnalistul Ovidiu Doka, care a activat la Radio Transilvania Carei, s-a implicat în hip hopul românesc de peste 17 ani. În 1999, acesta a participat de Zilele Orașului Carei la concursul Karaoke organizat atunci și a ocupat locul 1 alături de Roșu Vlad și But Robert.
În anul 2000 a înființat trupa de hip hop Bagabonții, cu care a concurat la concursul Bravo Samfest, un concurs de muzică hip hop, care a adunat 13 trupe din toata România, ocupând locul al șaselea. În 2003 Ovidiu Doka a participat la Prima TV la emisiunea Banck Show, unde a ocupat locul al doilea ca și concurent, dar unde și-a prezentat și piesa ”Lacrimi”, prima piesă solo al artistului.
În 2004, trupa Bagabonții s-a destrămat, după ce a trecut prin mai multe schimbări ale membrilor trupei. După o pauză de șapte ani, Ovidiu Doka și-a reluat cariera solo în muzică.
În 2015 a scos piesa ”Dragă Mamă” cât și piesa ”Dă-mi o șansă”, dedicata celor care și-au pierdut viata în teribilul incediu de la #Colectiv.
În decursul anilor a urcat pe scenă alături de trupe consacrate în România, unde a susținut diferite concerte, atât local cât și în țară, ultimul concert fiind susținut anul acesta de Zilele Tășnadului.
Având în vedere toate acestea, careianul Ovidiu Doka este cu siguranță cel mai bun hip hoper dintre jurnaliști și cel mai bun jurnalist dintre hip hoperii din această zonă.