Neacordarea priorității de trecere pietonilor a fost cauza evenimentului rutier produs în Carei, ieri, 21 august 2017, în jurul orei 11.40. În fapt, un conducător auto de 70 de ani din Carei, a acroșat o femeie de 42 de ani din localitate, care se afla, în calitate de pieton, angajată în traversarea părții carosabile pe trecerea pentru pietoni, pe strada Viilor, informează IPJ Satu Mare.

accident-trecere
Victima a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri medicale, iar pe numele conducătorului auto, care nu se afla sub influența alcoolului, a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Și polițiștii negreșteni au intervenit ieri, 21 august a.c. ora 16.30, pentru soluționarea unui accident rutier produs în localitatea Cămârzana. La fața locului s-a stabilit că un tânăr conducător auto de 18 ani, din localitate, într-o curbă la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a intrat pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat, tot din Cămârzana.
Impactul s-a soldat cu rănirea ușoară a conducătorului auto care a produs incidentul, dar și a unei tinere de 24 de ani, pasageră în celălalt autoturism.
Ambii conducătorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, cercetările vor continua sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Tot iweri, polițiștii Secției Rurale Gherţa Mică s-au sesizat din oficiu despre faptul că un autoturism se află răsturnat în șanțul ce mărginește un drum din comuna Gherța Mică.
Efectuând verificări, polițiștii au stabilit că la volanul autoturismului s-a aflat un bărbat de 53 de ani din localitate, care nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, motiv pentru care i-au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.