La data de 20.08.2017, la ora 04.00, în localitatea Supuru de Jos, un tânăr de 23 ani, din localitatea Giorocuta, a condus un autoturism înmatriculat în Marea Britanie, iar pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum în curbă, a pierdut controlul asupra vehiculului și a intrat în șanțul din partea dreaptă a direcției de mers.

ambulanta-accident
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a unei minore de 15 ani și a unui bărbat de 33 de ani, ambii din Supuru de Jos, dar și rănirea ușoară a unui tânăr de 24 de ani din Giorocuta, toți pasageri în autoturism.
După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, fiind depistat ulterior de către polițiștii rutieri. La testarea alcoolscop s-a constatat că cel de la volan avea o concentrație alcoolică de 0,70 mg/l alcool pur în aerul exiprat. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere sub influența alcoolului.