Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Carei, beneficiind de aportul considerabil al specialiștilor criminaliști, au identificat un bărbat, de 31 de ani, din Carei, în sarcina căruia au reținut comiterea a cinci furturi din locuințe, comise în perioada mai-iulie 2017 în municipiul Carei, având ca mod de operare pătrunderea pe geamuri lăsate deschise sau prin tăierea plasei contra insectelor, pe timpul nopții.

furt
Dosarul penal, împreună cu întreg materialul probatoriu a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de sesizare a instanței în vederea emiterii unui mandat de arestare preventivă în lipsă, întrucât cel în cauză se sustrage urmăririi penale. Judecătoria Carei a admis solicitarea Parchetului, emițând un mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pe o perioadă de 30 de zile. O parte din prejudiciul creat prin bunurile sustrase, respectiv telefoane mobile, tablete, laptop-uri, televizoare, a fost recuperate.
În administrarea probatoriului, polițiștii au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale.