Cea de-a zecea ediţie a Festivalului AugustFest a continuat miercuri, 9 august 2017 cu a treia zi de evenimente. Muzica uşoară şi şlagărele de altădată au avut rolul principal în această zi. Programul a fost deschis în jurul orei 19.30 cu a doua parte a recitalului susţinut de soliştii şi formaţia Castelanii de la Centrul Cultural Carei, pregătiţi de prof. Szűcs József.


Au urcat pe scenă formaţia Castelanii Acoustic Project, adică: Pop Niculina, Baumli Júlia, Cosma Cosmina, Cosma Daniel şi solistele Borbély Patricia, Latiş Larisa, Latiş Mălina. Tinerii artişti au interpretat o serie de hituri cunoscute din repertoriul naţional şi internaţional.
Punctul culminant al serii a fost recitalul susţinut de celebrul solist Cătălin Crişan, care anul acesta împlineşte treizeci de ani de activitate artistică.
Acesta a impresionat publicul numeros prezent în Parcul Dendrologic cu şagărele sale, dintre care amintim: „Sărut Mâna, Doamna Mea”, „Mama” sau „Dacă pleci”. Cei peste 2000 de spectatori l-au aplaudat minute în şir la finalul recitalului, îndrăgitul solist revenind pe scenă pentru a mai interpreta încă o melodie.
Organizatorii evenimentului au fost: Direcţia de Cultură și Sport Carei, Centrul Cultural Carei, Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Carei. Manifestarea s-a desfăşurat în cadrul „CAREIFEST 2017”.
Parteneri: Ardealul, Polipol, Alconor Company, König Metal, L’Art Hotel, Asociaţia Equus, Ştrandul Termal Joy.
Prezentatorii evenimentului au fost: Járay Zsanett şi Adrian Ştefănuţi.

Programul evenimentelor culturale din cadrul AugustFest continuă, joi, 10 august 2017, cu o zi dedicată muzicii uşoare şi competiţiilor sportive.
Vă prezentăm programul zilei de joi:
JOI, 10 august 2017, Parcul Dendrologic
ora 18.00 – STRONG MAN Carei (X) – concurs internaţional de forţă – organizator: FitForce Carei
Parcul Dendrologic, Scena în aer liber
ora 21.00 – Concert BIKINI (Budapesta)