Mare-i grădina Domnului și mulți sar gardul!

O distinsă doamnă care uneori e jurnalistă, alteori e doar persoană privată, crede că tot ceea ce se întâmplă în Carei i se datorează doar ei. Așa a ajuns să își aroge până și meritul pentru înființarea celor două puncte de prim ajutor pe perioada caniculei de către Primăria Carei.

opinie

Distinsa soție de consilier aflat mereu în opoziție a scris o compunere în care reclama faptul că în Carei nu există ”puncte de prim ajutor pentru caniculă”. Nu știu exact la ce s-a referit, probabil la un punct sau mai multe puncte la care canicula poate să primească prim ajutor.
Trecând peste această mică festă pe care i-a jucat-o din nou limba română, trebuie menționat faptul că pregătirile pentru amenjarea celor două puncte de prim ajutor pe perioada caniculei erau în plină desfășurare încă înainte ca distinsa soție de consilier local să își conceapă compunerea postată pe site-ul familial.
Pentru ca fudulia să fie completă, după ce azi dimineață a fost anunțată oficial amplasarea celor două puncte de prim ajutor, distinsa doamnă s-a trezit să mulțumească Primăriei Carei pentru ”mobilizarea promptă”. De parcă cele două puncte nu ar fi fost amplasate dacă nu ar fi fost compunerea sa în mediul online.
Cu distinsa soție de consilier nu avem ce face, căci este irecuperabilă în acest sens, folosind orice prilej de a lovi în administrația locală. Înțelegem că o doare faptul că, în urmă cu un an, soțul său a fost bătut în mod rușinos la alegerile locale, de visul de a ajunge primar alegându-se doar praful. Dar toate au, până la urmă, o limită!
În aceeași ordine de idei, ar trebui să-i mulțumim distinsei doamne și pentru că soarele răsare în fiecare dimineață, respectiv apune în fiecare seară. Probabil că, dintr-o compunere viitoare, vom afla că până și răsăritul și apusul soarelui i se datorează. Mare-i grădina Domnului și mulți sar gardul!


Lasă un răspuns