Martor ocular la atacul câinilor asupra copilului din Carei: „El, fiind cel mai mic, nu a reușit să fugă”

Incidentul în care un copil de cinci ani din Carei a fost atacat joi seară de doi câini, cel mai probabil metişi de rottweiler, putea să aibă urmări mult mai grave. Câinii scăpaţi din via stăpânului au atacat de fapt un grup numeros de copii care se jucau în cartierul ANL de pe strada Tireamului. Daniel, fiind cel mai mic dintre ei, nu a reuşit să fugă. De asemenea, dacă nu intervenea prompt un locatar ca să-l scoată pe copil dintre fălcile câinilor, totul se putea transforma într-o tragedie.

caine
Opinie de Carei a stat de vorbă cu o careiancă care se afla în faţa blocului în momentul atacului, alături de copilul său. Având în vedere zvonurile privind adevăraţii proprietari ai celor doi câini, îi vom reproduce declaraţiile sub protecţia anonimatului.
„Se jucau mai mulţi copii pe trotuar. Au găsit ceva păsărică şi cu acea păsărică erau copii ocupaţi pe trotuarul din fața blocului”, a declarat martorul. Printre copii se afla şi Daniel, care se dădea pe trotuar cu o bicicletă. Câinii, apăruţi din senin, s-au repezit asupra grupului de copii. „El (Daniel – n.r.), fiind cel mai mic, nu a reușit să fugă. Câțiva din copii au reușit să intre în scara blocului”, povesteşte martorul.
Câinii s-au năpustiit asupra micuţului Daniel şi au început să-l muşte. „Nu stiu exact să vă zic cât a durat totul. Până eu am ajuns la ei, copilul era deja luat dintre câini. Am crezut prima data că e copilul meu, că nu l-am văzut afară, dar el apucase să intre în scara blocului”, spune în continuare martorul.
Daniel a fost scos dintre fălcile câinilor de un locatar din zonă. „Tot era şi el cu sânge, cum a luat copilul în brațe. Am dus copilul la cineva înăuntru să îl spălăm un pic de sânge. Toate hainele pe el erau sfâşiate. Prima dată am crezut că doar pe mână are muşcătură. Dar când l-am întors să îl ducem afară, atunci am văzut că era muşcat şi de pulpă în spate, de funduleţ”, a declarat martorul pentru portalul Opinie de Carei.
Cei doi câini nu se aflau pentru prima dată în cartierul ANL. „Sincer, eu nu i-am mai văzut în cartier. Dar aşa mi-a spus şi copilul, că au mai fost afară”, a adăugat martorul. Câinii au ieşit printr-o gaură din gardul care înconjoară via în care sunt ţinuţi de către stăpânul lor. Via este situată chiar lângă cartierul ANL de pe strada Tireamului.

N.R. Din fericire, micuţul Daniel este înafara oricărui pericol. Acesta a suferit vineri dimineaţă o intervenţie chirurgicală la Spitalul Municial Carei. În cazul în care nu apar complicaţii, acesta ar putea fi externat în cursul zilei de mâine sau poimâine.

3 gânduri despre “Martor ocular la atacul câinilor asupra copilului din Carei: „El, fiind cel mai mic, nu a reușit să fugă”

  1. Sint foarte curios de consecințe dar fiind vorba de un fost polițist cum se spune cii ele nu musca cinele cred ca nu va fii nimic concret deci putem sa ne mai așteptăm la ceva asemanator pe viitor dar a te juca cu viața unui copil eu cred ca e o barbarie sau lipsa de judecată de bun simt oare ce ar fii simțit respectivul dacă copilul lui ar fii fost atacat de ciini?

    Apreciază

  2. Oare câți câini vagabonzi tranzitează acest cartier…oare sigur au fost cănii fostului polițist? Domnul Szasz Lorant?eu cred ca vor fi surprize cu privire la identificarea câinilor ce au atacat copilul, esti un ziarist de doi lei care caută senzaționalul, nu dreptatea…..gunoi și jeg ordinar!!!

    Apreciază

  3. @Marius: se pare ca esti pe langa subiect ca predicatul. Daca nu stai in cartierul asta mai bine taci! Clar ca sunt ai politistului si toata lumea stie ca e via lui( cea de pe colt cu cei doi dulai). Culmea e ca in moementul de fata cei doi caini au fost mutati altundeva. In concluzie Marius taci naibii si vezi-ti de viata si nu vorbi prostii daca nu ai habar. Singurul lucru la care iti dau dreptate e cu „tranzitul cainilor”. Da asa e, foarte multi caini tranziteaza acest cartier, o problema e zona in care e situata acest cartier, adica pe camp.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s