Clopoțelul a sunat azi pentru ultima dată pentru prima promoție de învățământ profesional de trei ani de după Revoluție de la Liceul Tehnologic Simion Bărnuțiu din municipiul Carei. Actuala promoție este formată din trei clase cu profilul: tapițer- plăpumar- saltelar, mecanic auto și mecanic agricol.

Directorul adjunct al Liceului Tehnologic Simion Bărnuțiu, Mircea Terheș, i-a felicitat pe elevi, le-a mulțumit agenților economici parteneri și s-a declarat convins de faptul că absolvenții vor avea locuri de muncă imediat după examenele pe care le vor susține săptămâna viitoare.
Directorul Emeric Gindele a mulțumit elevilor și părinților pentru decizia luată cu trei ani în urmă de a urma cursurile profesionale ale Liceului Tehnologic Simion Bărnuțiu. ”E foarte important să începi în viață cu un loc de muncă, doar așa poți deveni un bun cetățean”, a declarat directorul Gindele, adăugând că absolvenții sunt așteptați în continuare la această unitate de învățământ pentru a-și continua studiile la liceu sau la școala de maiștri.
Festivitatea a continuat cu premierea elevilor cu rezultate bune la învățătură din cele trei clase profesionale. De asemenea, au fost acordate premii pentru activitățile extrașcolare. Șefa de promoție, Szilagyi Andrea Katalin, a primit un premiu special din partea firmei Polipol Mobilă SRL Foieni, care a fost înmânat de către directorii Csaba Knecht și Dan Brumboiu. Festivitatea s-a încheiat cu mesajul transmis colegilor și profesorilor de către reprezentanta elevilor, Amanda Moca.