Dosar penal pentru proprietarul câinilor care au atacat copilul din Carei

În data de 20.07.2017, la ora 19:00, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Carei au fost sesizați prin Apel de Urgenţă 112, de către un bărbat de 39 ani, din Carei , despre faptul că un copil a fost muşcat de câini în timp ce se juca în faţa unui bloc de locuinţe de pe strada Tireamului, informează IPJ Satu Mare.

caine
O echipă operativă s-a deplasat la faţa locului, unde s-a stabilit că doi câini metişi, aparţinând unui bărbat de 61 de ani, din municipiu, fost poliţist, au ieşit prin gardul locuinţei şi au agresat un minor de 5 ani, provocându-i prin muşcături plăgi escoriate şi plăgi contuze în regiunea toracică, coapsă și mână dreaptă
Minorul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar pe numele proprietarului câinilor a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de neluarea de către proprietarul câinelui a măsurilor preventive a atacului canin asupra unei persoane, dacă atacul a avut loc, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 12 alin. 1 din OUG 55/2002.
În comunicatul Poliţiei nu se specifică decât că ar fi vorba de câini „metişi”, însă nu se specifică dacă aceştia au rezultat din încrucişarea unor rase de câini de luptă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s