Când vrei cu orice preţ să ataci Primăria şi firma care administrează ştrandul, rişti să o dai cu bâta-n baltă. Aşa poţi ajunge să critici parcările din zona ştrandului, uitând că un membru al familiei tale a fost imortalizat şi el cu bolidul pe trotuar, în cursul lunii ianuarie a acestui an.

opinie

Persoana particulară Daniela Ciuta, cea care recunoaşte că nu are nicio treabă cu jurnalismul, a ajuns să-l facă răspunzător pe primar chiar şi pentru parcările din zona ştrandului. Pe site-ul denumit Buletin de Carei. Însă când am fotografiat maşina soţului său parcată pe trotuar, nu a fost la fel de critică cu acesta. Ba chiar a ajuns să suţină că eu, deşi nu am nici maşină şi nici permis de conducere, l-aş urmări pe soţul său prin oraş. Numai în mintea autorului acelui material este posibil ca un pieton să urmărească un consilier local care circulă toată ziua cu maşina prin oraş.

img_20170125_155405

img_20170125_155343

Nu m-ar mira absolut deloc dacă şi cei care au parcat pe trotuarele din zona ştrandului ar aduce de la Poliţia Locală o hârtiuţă cum că au parcat la 1,80 metri de gardul cel mai apropiat, aşa că pietonii se puteau deplasa mult mai în siguranţă pe spaţiul verde decât pe carosabil. O asemenea hârtiuţă a obţinut şi soţul Danielei Ciuta din partea unor poliţişti locali, deveniţi specialişti în stabilirea distanţelor de pe poze. Din moment ce s-a întâmplat o dată în Carei, de ce să nu se întâmple din nou, tot în Carei?

Szasz Lorand