În data de 10.07.2017, în jurul orei 21.00, poliţiştii Serviciului Rutier au surprins pe DN 19 un conducător auto din Seini, la volanul unui autoturism, între localităţile Ciuperceni şi Livada, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

etilotes1
La testarea alcoolscop, s-a constatat că acesta avea o concentraţie alcoolică de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.
De asemenea, poliţiştii rutieri negreşteni au oprit pe strada Victoriei din Negreşti Oaş, în data de 10.07.2017, la ora 20.20, un autoturism condus de un bărbat de 61 de ani din localitate. Deşi existau indicii clare că acesta consumase alcool înainte de a se urca la volan, emanând halenă alcoolică, bărbatul a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest. Fiind condus la spitalul din Negreşti Oaş, a refuzat şi aici recoltarea de probe biologice de sânge, motiv pentru care i s-a întocmit dosar penal pentru refuz de prelevare de mostre biologice.