În cursul zilei de ieri, 6 iulie 2017, au fost desemnați câștigătorii loturilor de lucrări din cadrul etapei a II-a a Marii Asfaltări din municipiul Carei. În urma licitației, lucrările de asfaltare a străzilor au fost adjudecate de către firma Drum Construct SRL Petricei, iar cele de pavare a trotuarelor de către firma Drum Inserv SRL Zalău, se arată într-un anunț postat pe pagina de Facebook a Primăriei Carei.

foto-asfaltare
Potrivit city-managerului Beko Tamas, lucrările de asfaltare au fost adjudecate de către Drum Construct SRL Pericei la prețul de 1,7 milioane lei, reprezentând 58% din valoarea estimată de proiectant. Lucrările de pavare a trotuarelor a fost adjudecată de către Drum Inserv SRL Zalău la prețul de 2,1 milioane lei, reprezentând 61% din valoarea estimată de proiectant.
”Per global, valoarea la care s-au adjudecat cele două loturi de lucrări este de circa 64% din valoarea estimată inițial. În urma licitației, am economisit 2,6 milioane lei”, a declarat city- managerul Beko Tamas.
Câștigătorii desemnați au fost convocați la Primăria Carei în data de 12 iulie 2017 în vederea semnării contractelor de execuție. În cazul în care nu intervin contestații, termenul de execuție al lucrărilor este de 30 septembrie 2017.
În cadrul etapei a II-a a Marii Asfaltări vor fi asfaltate următoarele străzi cu starea asfaltului rea/mediocră: Matei Basarab, Mikes Kelemen Platforma P1, Cornului, Bicaz, Pârvan, Lacului, Trandafirilor, Curuților, Dacia, Zamfirescu, Nuferilor.
De asemenea, vor fi asfaltate următoarele străzi cu starea asfaltului foarte rea: Cuza Vodă, Dorului, Mikes Kelemen, Mikes Kelemen Platforma P2, Haiducilor, Sinagogii, Karolyi Gaspar, Ion Vidu, Tineretului, Davila Tronson 1, Davila Tronson 2, Eliberării, Eliberării Tronson T1, Eliberării Tronson T2, Eliberării Tronson T3, Eliberării Tronson T4,
În plus, vor fi asfaltate și trei străzi pietruite din Grădina Viilor: Viilor- Tiream, Viilor- Ianculești, Viilor- Nyulhat.
De asemenea, vor fi pavate trotuarele aferente străzilor: Mihai Vitezul, Avram Iancu, 25 Octombrie, 1 Mai, Calea Armatei Române, Ignișului, Corneliu Coposu, Vasile Lucaciu, Doina, Vonhaz și George Coșbuc.