În perioada 21-25 iunie 2017, la Bistriţa a avut loc concursul naţional de tenis de masă „Paleta de Argint a României“, competiţie la startul căreia s-au aliniat 29 echipe băieţi şi 27 echipe fete, se arată într-un comunicat de presă transmis portalului Opinie de Carei.

tenis de masa
Clubul Copiilor – TAPO CAREI a avut o echipă de fete (Comiati Alexandea, Pascui Nicoleta şi Isar Raluca) şi echipa de băieţi (Knecht Barna, Văipan Alexandru și Forgacs Mark), însoţiţi de instructorul Ghic Roxana, jucătoarea Dari Helga şi antrenorul prof. Podoba Mircea.
Rezultate obţinute:
La echipe, băieţii au fost pe locul 12, iar fetele pe 15, pe când la proba individuală, Comiati A. pe locul 15; Pascui Nicoleta s-a calificat pe tabloul principal de 64 , fiind învinsă în primii 32. La baieţi, Forgacs Mark şi Knecht Barnus au reuşit calificarea din grupe pe tabloul principal de 64 unde din primul tur au părăsit competiţia. Antrenorul Podoba Mircea mulţumeşte părinţilor pentru susţinerea financiară şi înțelegere, se mai arată în comunicatul de presă.