Un tânăr de 18 ani, din Tăşnad, bănuit de comiterea mai multor furturi din magazine, a fost prins de poliţiştii tăşnădeni, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Satu Mare.

furt
În data de 24.06.2017, poliţiştii de investigații criminale și de ordine publică ai orașului Tășnad, au identificat pe strada Nicolae Bălcescu, un tânăr de 18 ani din comuna Acâş, la scurt timp după ce a sustras mai multe bunuri dintr-un magazin universal din Tăşnad. Asupra acestuia, într-un geamantan, au fost găsite bunuri alimentare şi nealimentare, care ulterior s-au dovedit a fi sustrase din magazin, producând un prejudiciu de 125 lei.
Din cercetări, a rezultat că tânărul nu se află la prima faptă de acest gen, acesta fiind surprins şi în alte rânduri de camerele de supraveghere ale aceluiaşi magazin, acţionând în timpul programului de lucru al magazinului, profitând de neatenţia personalului de serviciu.
Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celui în cauză şi pentru recuperarea prejudiciului.