În cursul serii de sâmbătă, 10 iunie 2017, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Someş” Satu Mare au intervenit pentru limitarea şi stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament dintr-un loc din municipiul Carei, se arată într-un comunicat de presă transmis portalului Opinie de Carei.

pompieri
Urgenţa a fost anunţată prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 la ora 21:31.
Trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Carei au intervenit pentru lichidarea incendiului produs la un apartament situat la etajul superior al unui bloc de locuinţe cu patru nivele. La sosirea echipajelor de intervenţie, se degaja o mare cantitate de fum din întreaga locuinţă, fiind cuprinsă de flăcări una dintre încăperi. Pentru a evita producerea altor situaţii de urgenţă, s-a dispus evacuarea tuturor locatarilor din imobilul afectat.
În urma incendiului au ars elemente de mobilier din interiorul camerei, aparatură electrocasnică, diferite materialele textile şi articole vestimentare şi s-au degradat pereţii camerei, uşa şi fereastrele.
Incendiul a fost, cel mai probabil, cauzat de un scurtcircuit electric, produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.
Din fericire, nu au existat victime.