Bartincki Attila, sportiv al CS karate Do B.F.K.S., însoțit de vicepreședintele Bartincki Lajos, a participat vineri și sâmbătă, la stagiul de pregătire Kata, coordonat de maestrul Luca Valdesi, multiplu campion European și Mondial de Kata WKF, individual și cu echipa, în prezent membru în Comisia Tehnică WKF.

Kata Valdesi

Evenimentul a fost organizat de Federația Română de Karate, Comisia Națională de Karate Shotokan E.S.K.U.Locația a fost COSR – Izvorani, Complexul Olimpic „Sydney 2000”, un mare complex sportiv proiectat la standarde internaționale care a asigurat toate condițiile necesare pentru desfășurarea antrenamentelor de înaltă performanță.
Prezentul eveniment a constituit atât curs de pregătire pentru sportivi și antrenori, cât și criteriu de selecție pentru loturile naționale de karate Shotokan ESKU.
Attila s-a antrenat foarte tare și cu devotament sub îndrumarea marelui maestru, având șansa de a participa cu lotul Național al Federației Române de Karate la Campionatul Mondial WKF din Tenerife.