Dacă vreți să aflați ce se întâmplă după ce pui o monedă de 50 de bani pe linia de tramvai, de câte ori te poți reîncarna, cum să faci un băiat să te iubească sau un om să moară, sau dacă se poate desena un dinozaur fără să ridici creionul de pe hârtie, veniți la spectacolul „PISICA VERDE ”.

teatru
Piesa „Pisica Verde”, de Elise Wilk, vă este prezentată de trupa de teatru M.E.E.M. Carei miercuri, 31 mai 2017, de la ora 19.00, la Teatrul nostru.
Distribuția: DIANA ZAHARIE, DARIUS DUŢESCU, RAUL LUDESCHER, CASILDA MATIOCA, ADRIAN SABĂU, DAIANA DRAGOŞ.
Regia : ADRIAN ŞTEFĂNUŢI (sufletul trupei).
„PISICA VERDE” spune povestea a şase adolescenţi dintr-un oraş de provincie şi a unei seri de sâmbătă care le va schimba vieţile pentru totdeauna.
Lumea lor înseamnă cartierul de blocuri unde locuiesc, şcoala, primele iubiri şi clubul unde merg sâmbătă seara. Dar lumea lor mai înseamnă şi îngeri care beau vodkă, vrăji făcute la miezul nopţii, pisici verzi care apar în mijlocul intersecţiei şi pastile colorate pe care le înghiţi ca să uiţi. Este o lume din care părinţii lipsesc: fie sunt plecaţi la muncă în străinătate, fie n-au timp, fie copiii sunt nevoiţi să joace rolul părinţilor. Toţi adolescenţii din această poveste se refugiază în lumi paralele, care par mult mai frumoase şi mai suportabile decât cea în care trăiesc.
PISICA VERDE spune o poveste de dragoste. Ca multe poveşti de dragoste din adolescenţă, e vorba despre o iubire neîmpărtăşită.
PISICA VERDE spune o poveste despre o crimă. E o poveste pe care o ştim cu toţii: am citit-o în ziar sau am văzut-o la ştiri.
În primul rând însă, piesa vorbeşte despre puterea imaginaţiei cea care ne salvează de lumea gri în care trăim …” ( Elise Wilk )
Spectacolul nu este recomandat tinerilor sub 15 ani!
Intrarea este liberă. Spectacolul se va desfășura cu publicul pe scenă.
Numărul de locuri fiind limitat, toţi cei interesaţi sunt rugaţi să-şi rezerve locurile la tel. 0261– 865.006.
………………………………………………………………………….
SPECTATOR CAREIAN *Cultura face diferenţa*
Pagina de Facebook „Spectator Careian” vă oferă informaţii la zi din viaţa culturală a urbei noastre.