Joi, 25 mai 2017, începând cu ora 17.00, la Castelul Károlyi va avea loc lansarea cărții ” Umbra Sfârșitului: Răsăritul Demonilor”, scrisă de careianul Vonhaz Richard, elev în clasa a XII-a la Liceul Teoretic Carei, informează Direcția de Cultură și Sport Carei.


Este o carte din genul fantastic scrisă în stil gotic. Redă apocalipsa din perspectiva autorului, combinată cu fantezia acestuia legată de subiect. Apocalipsa aduce sfârșitul unei ere, dar nu și sfârșitul a tot ceea ce exista. Personajele principale se luptă împotriva demonilor și a armiilor iadului pentru a recâștiga pacea omenirii demult pierdută.
Vonhaz Richard este o persoană care își petrece majoritatea timpului în casă, îi place să citească, iar cărțile sale preferate sunt : Stăpânul Inelelor și Cronicile Ucigașului. Îi mai place să asculte muzică rock, trupele sale preferate fiind Metallica ,Iron Maiden și Queen.
Îl pasionează toate lucrurile legate de mitologie și supranatural, acesta fiind și motivul care l-a determinat să scrie propriile povești, care s-au adunat cu trecerea timpului într-un volum. Așa s-a născut ”Umbra Sfârșitului Răsăritul Demonilor”.