Direcția de Cultură a Municipiului Carei și Biblioteca Municipală Carei organizează a VII-a ediție a Concursului de creație literară „BALLA-FÉNYI”. Concursul se adresează autorilor de poezie sau proză scurtă, elevi din instituțiile de învățământ careiene și din localitățile din împrejurimi, atât pentru secția română cât și pentru cea maghiară, pe două grupe de vârstă: gimnaziu și liceu, informează Direcţia de Cultură.

balla fenyi
Tema din acest an este la liberă alegere.
Poeziile sau creaţiile în proză, în două exemplare, în format tipărit, vor fi depuse la sediul Bibliotecii, str. Iuliu Maniu, Nr. 10, sau la adresa de e-mail bibliotecamunicipalacarei@yahoo.com, până în data de 26 mai 2017.
Fiecare exemplar al lucrării trebuie să conțină numele elevului, clasa, şcoala şi numele profesorului îndrumător.
Rezultatele concursului vor fi anunțate în 31 mai 2017, ora 13, când va avea loc și premierea câștigătorilor la Sala Biblionet a Bibliotecii Municipale Carei.Câştigătorii vor fi anunţaţi prin intermediul şcolilor la care studiază.
Informații suplimentare la numărul de telefon 0261-861-480 sau la adresa de e-mail mai sus menționată. Persoană de contact : Corina Nuna.