Polițiștii Secției Rurale Tășnad i-au identificat în cursul zilei de ieri pe principalii bănuiți de comiterea unei agresiuni, urmată de furt, comisă la sfârșitul lunii aprilie în comuna Săuca, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

bataie

Victima, un bărbat de 38 de ani, din comuna Săuca, a sesizat poliția în data de 28.04.a.c. despre faptul că a fost agresat în timp ce se afla în curtea locuinței de către persoane necunoscute, care, la plecare, i-au luat borseta ce conținea documente personale și bani.
În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii Secției Rurale Tășnad, administrând probatoriul în cauză, au reținut comiterea faptei în sarcina a două persoane din comună, respectiv un bărbat de 31 de ani și un minor de 17 ani. Cei doi, la data mai sus menționată , în jurul orei 22.40, au pătruns în curtea locuinței părții vătămate și i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnul în zona capului. La plecare au luat cu ei borseta victimei, în care aceasta avea bani și documente.
Din prejudiciul creat s-a recuperat borseta și portofelul, urmând ca cercetările să continue pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor în cauză.