În data de 07.05.2017, în jurul orei 21.20, poliţiştii rutieri careieni au fost solicitaţi să intervină pentru soluționarea unui eveniment rutier produs în localitatea Sanislău, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare.

accident-caruta
Din cercetările de la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 22 ani, din Sanislău, conducând un autoturism pe strada Libertăţii, a efectuat o manevră de depăşire a unei căruţe care se deplasa în aceeași direcție, condusă de un tânăr, de 17 ani, din Sanislău, iar la reintrare pe banda iniţială de mers, a acroșat-o cu partea dreaptă faţă.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a căruţaşului, care a fost transportat la Spitalul Municipal Carei pentru investigatii medicale. Conducătorii vehiculelor implicate în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, totodată le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea determinării eventualei alcoolemii.
În aceeași zi, în jurul orei 19:40, poliţiştii sătmăreni au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza municipiului Satu Mare, soldat cu rănirea ușoară a unui minor.
În fapt, un tânăr de 26 ani, din Satu Mare, care conducea un autoturism pe strada Jocului, ajungând la intersecția cu strada Belșugului, pe fondul nerespectării semnificației indicatorului rutier Cedează trecerea, a pătruns în intersecție unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 34 ani, din Satu Mare.
În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea ambelor autovehicule și vătămarea corporală a unei minore de 2 ani, pasageră în autoturismul care circula pe drumul prioritar. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative; totodată le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea determinării eventualei alcoolemii.
În ambele cazuri s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.