Marea Asfaltare, realizată în proporție de 28%

Începută în data de 20 martie 2017, Marea Asfaltare a străzilor din municipiul Carei va continua de săptămâna viitoare, a anunțat primarul Eugen Kovacs în ședința de ieri a Consiliului Local. În decurs de mai bine de o lună, lucrările de asfaltare adjudecate de firma Drum Construct SRL Pericei au fost realizate în proporție de 28%, a mai arătat primarul Kovacs.

marea asfaltare
Până în prezent au fost asfaltate străzile situate în stânga și în dreapta Bulevardului 25 Octombrie, la ieșirea înspre Petrești. De asemenea, au fost asfaltate străzile laterale pe ambele părți ale străzii Tireamului. Lucrările vor fi reluate în cursul săptămânii viitoare. Termenul de execuție a Marii Asfaltări- etapa I este de cinci luni.
Firma Drum Construct SRL Pericei a câștigat lucrările de asfaltare de pe toate cele patru loturi de străzi și trotuare cuprinse în licitația organizată de administrația locală careiană. Valoarea totală la care au fost adjudecate lucrările cuprinse în Marea Asfaltare de către firma Drum Construct SRL este de 8,922 milioane lei, fără TVA.
În cadrul Marii Asfaltări, vor fi asfaltaţi 31,889 km de străzi şi 44.200 mp de trotuare din Carei și din satul aparținător Ianculești. Lucrările sunt finanțate dintr-un credit accesat anul trecut de către administrația locală careiană.


Lasă un răspuns