Tânărul Stotz Tamas din Foieni, cel care a căzut de pe acoperişul fostei filaturi de bumbac din Carei, fiind dat dispărut de către familie, zace în comă într-un spital din Debrecen, Ungaria. Medicii maghiari încearcă în continuare să-l scoată din comă pe tânărul în vârstă de 21 de ani, care a început să reacţioneze la stimulii externi, au declarat surse apropiate familiei.

coma

Update

Potrivit unor informaţii de ultimă oră, tânărul Stotz Tamas a fost transferat din nou, de această dată la un spital din Budapesta, Ungaria.

Reamintim că tânărul Tamas Stotz din Foieni s-a dus luni seară (17 aprilie 2017) la discotecă şi nu s-a mai întors acasă. Îngrijoraţi, părinţii au început să-l caute prin Carei în cursul zilei următoare. Tânărul a fost găsit miercuri într-un spaţiu din incinta fostei filaturi de bumbac. Potrivit anchetatorilor, Tamas Stotz a căzut de la o înălţime de cinci metri. Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor etnobotanice, acesta s-a urcat pe acoperişul fostei filaturi şi a călcat pe o bucată de plastic care acoperea o gaură din tavan. Plasticul a cedat sub greutatea sa, iar tânărul a căzut într-un spaţiu neutilizat din incinta imobilului în care a funcţionat fosta filatură de bumbac din Carei.
De luni noaptea şi până miercuri dimineaţă, Tamas Stotz a zăcut în acel spaţiu, cel mai probabil în stare de inconştienţă. În urma impactului cu solul, acesta a suferit leziuni multiple. Tânărul a fost transporat la Unitatea Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Satu Mare. După ce a fost stabilizat, la solicitarea familiei sale, Stotz Tamas a fost transferat la un spital din Debrecen.