La ştrandul Joy Carei pregătirile pentru noul sezon estival sunt în plină desfăşurare. Devenit de-a lungul anilor o zonă de agrement complexă, ştrandul Joy oferă clienţilor săi numeroase posibilităţi de distracţie şi relaxare. De asemenea, clienţii sunt aşteptaţi cu numeroase suprize în noul sezon estival, care va începe în 1 iunie 2017.

strand

Pregătirile la ştrandul Joy sunt în toi, la fel ca şi în fiecare primăvară. „În incinta complexului de agrement se desfășoară lucrări ample de reamenajare a spațiului, de reparații a bazinelor, ale terenurilor de sport și a zonei de plajă”, a declarat Alexandra Mureşan, referent marketing la Ștrandul Joy.
La fel ca şi în anii precedenţi, ştrandul Joy pregăteşte numeroase suprize la adresa clienţilor săi. „Nu am dori să dezvăluim care sunt aceste suprize. Scopul nostru este să ne suprindem într-un mod cât mai plăcut clienţii. Tot ce vă pot spune este faptul că pregătim ceva cu totul special pentru noul sezon estival”, a declarat Alexandra Mureşan. Nu vor fi neglijaţi nici fanii clubului Joy, care vor avea parte de multe show-uri interesante şi de numeroşi invitaţi supriză.
Ştrandul Joy îşi aşteaptă clienţii cu piscine cu apă termală şi pentru înot, cu bazine speciale pentru copii, dar şi cu patru tobogane speciale pentru cei dornici de puţină adrenalină. Iubitorii de natură pot petrece clipe plăcute în apropierea lacului bio. Ştrandul mai dispune de numeroase terase, cluburi, terenuri de sport, dar şi de saloane de înfrumuseţare şi spa.