Tânărul Tamas Stotz din Foieni, cel care a căzut de pe acoperişul fostei filaturi de bumbac din Carei, fiind dat dispărut de către familie, va fi tratat într-un spital din Debrecen, Ungaria. Tranferul a fost făcut azi, în jurul amiezii, la cererea familiei sale, după ce tânărul a fost stabilizat la Unitatea Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Satu Mare.

ambulanta

În vârstă de 21 de ani, Tamas Stotz a căzut de la o înălţime de cinci metri. Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, acesta s-a urcat pe acoperişul fostei filaturi şi a călcat pe o bucată de plastic care acoperea o gaură din tavan. Plasticul a cedat sub greutatea sa, iar tânărul a căzut într-un spaţiu neutilizat din incinta imobilului în care a funcţionat fosta filatură de bumbac din Carei.
De luni noaptea şi până azi dimineaţă, Tamas Stotz a zăcut în acel spaţiu, cel mai probabil în stare de inconştienţă. În urma impactului cu solul, acesta a suferit leziuni multiple. Tânărul a fost transporat azi dimineaţă la Unitatea Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Satu Mare. După ce a fost stabilizat, la solicitarea familiei sale, Tamas Stotz a fost transferat la un spital din Debrecen. Medicii sătmăreni se declară optimişti în privinţa şanselor sale de recuperare.
Reamintim că tânărul din Foieni s-a dus luni seară la discotecă şi nu s-a mai întors acasă. Îngrijoraţi, părinţii au început să-l caute prin Carei în cursul zilei de ieri, 18 aprilie 2017. Mai mulţi careieni, printre care şi câţiva taximetrişti, au postat pe Facebook anunţul privind dispariţia tânărului, acesta devenind viral în scurt timp, în urma numeroaselor distribuiri.