În data de 08.04.2017, în incinta Complexului Sportiv Apollo din Bucureşti a fost organizată Cupa României la karate Shotokan pentru copii 1, copii 2, copii 3, minicadeţi, cadeţi şi juniori. Evenimentul a fost organizat de Shihan Aurel Pătru, preşedintele Organizaţiei Mondiale SKDUN, sub egida Federaţiei Române de Arte Martiale, departamentul SKDUN. Acest concurs a fost criteriu de selecţie pentru Campionatul European SKDUN, care va avea loc în perioada 05-07.05.2017, în Subotica, Serbia. Au fost prezenţi 640 de competitori, de la 37 de cluburi din toată ţara.

sakura
A.C.S.Sakura Carei a luat parte la aceasta competitive cu cinci sportivi, însoţiti de antrenorii Gheorghe Dărăban şi Engber Ingrid.
Sportivii clubului careian au obţinut următoarele rezultate:
Potrovita Sergiu- loc 3 kata masculin 10-11 ani 7 kyu şi loc 3 sanbon kumite masculin 10-11 ani -40 kg;
Knecht Vivien – loc 3 kumite feminin junioare +55 kg;
Mateş Şerban – loc 3 kumite masculin juniori -65 kg;
Ruje Antonio – loc 5 kumite masculin cadeţi -70 kg;
Knecht Patrik – loc 5 kumite masculin minicadeţi +55 kg.
“Mulţumim sponsorilor S.C.Polipol Mobila S.R.L, S.C.Stahlbau Hermann S.R.L., Societatea Agricolă Înfrăţirea Carei pentru ajutorul financiar acordat. Multumim pentru susţinere părinţilor sportivilor şi, nu în ultimul rând, mulţumim firmei S.C.Blandory S.R.L pentru transport. Cei care doresc să se antreneze cu noi sunt bineveniţi în clubul nostru sportiv. La secţia Carei antrenamentele au loc în zilele de luni, marţi, miercuri şi joi, de la ora 18.00, în sala de sport a Şcolii Generale nr. 3 Carei, iar la secţia Căpleni în zilele de luni şi miercuri, de la orele 16.30, în sala de mică de sport”, se mai arată în comunicatul de presă semnat de antrenorul Engber Ingrid.