Poliţiştii au identificat în mod operativ un careian de 17 de ani, care a sustras dintr-o locuință suma de 17.000 lei și 3800 euro, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare.

hot bagaje
La data de 03 aprilie a.c., o femeie din Carei, domiciliată pe strada Kaffka Margit, a sesizat poliţia că, în cursul serii, persoane necunoscute i-au pătruns în locuință prin escaladarea unui geam și i-au furat suma de 17.000 lei și 3800 euro.
Investigaţiile şi cercetările efectuate de poliţişti au dus la identificarea unui tânăr de 17 de ani, din Carei, bănuit de comiterea furtului. Valoarea totală a prejudiciului cauzat este de 34 000 de lei, care până în prezent nu a fost recuperat. Polițiștii au efectuat azi dimineață percheziții la domiciliul minorului, situat pe strada Danko Pista din municipiul Carei.
Cel în cauză a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, cu propunere de luare a unor măsuri preventive. Cercetările continuă.