Oferta „plăteşti un abonament, primeşti două” este valabilă încă astăzi, 25 martie 2017, la Fitness Club Carei. De altfel, clubul situat pe strada Petofi Sandor, care pune accent pe exclusivism, a avut foarte mulţi vizitatori în primele zile de la deschidere.

a-930

Ca un element de noutate, careienii pot beneficia de antrenor personal în persoana specialistei Papp Monika. Cu o experienţă de doi ani în domeniu, aceasta oferă asistenţă atât în privinţa modelării corporale cât şi în privinţa slăbitului. Metodele individuale de antrenament sunt stabilite împreună cu clientul. Sfaturile specialistei Papp Monika pot fi extrem de utile şi pentru cei care se confruntă cu probleme de sănătate, cum ar fi probleme de coloană sau tensiune ridicată. Succesul depinde în mare măsură de antrenament şi de dieta atent planificată, spune Papp Monika.
Clienţii interesaţi o pot găsi pe Papp Monika în fiecare zi până la amiază, respectiv în fiecare seară la Fitness Club. Antrenamentul personal costă 20 lei, iar pentru două persoane 30 de lei. Asta înseamnă un program complet, de până la o oră şi jumătate, pentru toate grupele de muşchi.


Oferta este valabilă atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi. Politica noului Fitness Club este axată pe satisfacţia clientului. Aceştia au la dispoziţie o saună, o cafenea, o sală de aerobic (zumba, kangoo jumps, respectiv step aerobic), iar în curând şi un solar de bronzat. Fitness Clubul vrea să devină o un loc special, în care clienţii vor putea scăpa de stresul cotidian într-o atmosferă relaxantă, cu muzică în surdină.

logo11
Abonamentul include şi sauna. Aceasta este disponibilă luni, miercuri şi vineri după-amiază. În celelalte perioade, sauna costă 10 lei. De altfel, cabina de saună este unică, funcţionând pe curent electric, care permite asigurarea unei temperaturi mai ridicate şi constante, de până la 90-100 grade Celsius.
Preţul unui abonament întreg este de 90 de lei, iar cel dintre orele 8.00 – 15.00 este de 55 de lei. Fitness Clubul funcţionează de luni până sâmbătă, între orele 8.00 – 22.00.
De asemenea, la etajul imobilului a fost amenajat un nou spaţiu de circa 100 mp.