Polițiștii Secției Rurale Tășnad, cercetează penal un bărbat de 44 de ani din Tășnad, pentru mai multe multe infracțiuni, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare.

etilotes1

La data de 19.03.2017, la ora 01.10, poliția a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 32 de ani, din Tășnad, despre faptul că pe strada Lăcrimioarelor este amenințată cu acte de violență de către un bărbat. La faţa locului, patrula de ordine și siguranță publică, formată din polițist și jandarm, a constatat cele sesizate se confirmă, fiind identificat ca bănuit de agresiune un bărbat, de 44 de ani, din Tășnad. În urma extinderii verificărilor, s-a constatat că agresorul se afla sub influența alcoolului, deși se deplasa cu un autoturism. La testarea alcoolscop, aparatul etilotest a indicat pentru acesta o concentrație alcoolică de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe lângă infracțiunea de amenințare, cel în cauză mai este cercetat în prezent și pentru conducere auto sub influența alcoolului.