Sâmbătă, 11 martie 2017, în jurul orei 23:20, patrula de ordine și siguranță publică a Secției Rurale Carei, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza de competență, a surprins în trafic între localitatățile Domănești și Moftinu Mic un conducător auto de 29 de ani, din Domănești, la volanul unui autoturism, deși nu poseda permis de conducere.

etilotes1
În urma testării alcoolscop, aparatul alcooltest a indicat pentru acesta o concentrație alcoolică de 0,61 mg/l în aerul pur expirat. În cauză se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și conducere sub influența băuturilor alcoolice.
La data de 10.03.2017, ora 12:15, polițiștii negreșteni au identificat în trafic o tânără de 17 ani, din comuna Târșolț, la volanul unui autoturism pe care îl conducea pe strada Mihai Eminescu din Negrești Oaș. Întrucât tânăra nu poseda permis de conducere, pe numele acesteia a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis.
Tot în data de 10.03.2017, la ora 21:55, polițiștii rutieri negreșteni au fost sesizați despre faptul că în comuna Turț, a avut loc un accident de circulație. La fața locului polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 21 de ani din Turț, a condus un autoturism prin localitate și la o intersecție a pierdut controlul volanului intrând cu autoturismul într-un cap de pod. În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, care a fost testat alcoolscop stabilindu-se astfel că avea o alcoolemie de 0.71 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Tânărului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și i s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.
În data de 11.03.2017, pe DN 1C, un conducător auto de 42 ani, din Satu Mare, conducând un autoturism proprietate privată între localitățile Turulung și Halmeu, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 42 ani, din Satu Mare. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei minore de 10 ani, din Satu Mare, pasageră în autoturismul condus regulamentar. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.