Consiliul Local al Orașului Nyirbator, prin Hotărârea 28/2016 (X.26), a decis acordarea unor reduceri și subvenții, de care pot benficia și careienii, în calitate de locuitori ai orașului înfrățit, se arată într-un material postat pe pagina de Facebook a Primăriei Carei.

sarkany furdo
Scopul acestei hotărâri este de a asigura accesul locuitorilor orașului Nyirbator, dar și ai localităților înfrățite (cum este municipiul Carei), la manifestările organizate de societățile economice și instituțiile subordonate administrației locale, la Centrul Wellness și Spa ”Sárkány” din Nyirbator, respectiv la reducerile pentru produsele și serviciile oferite de către firmele participante la program.
Instituții, societăți Reducere (bilete, produse achiziționate, servicii)
Centrul Wellness și Spa ”Sárkány” 15%
Centrul Wellness și Spa ”Sárkány”- bilet de trei ore 25%
Manifestări ale Centrului Cultural Nyirbator 10%
Reducerile enumerate mai sus nu se pot cumula cu reducerea de grup, dar se cumulează cu alte tipuri de reduceri, acordate pensionarilor, elevilor și studenților. Cardul este individual și doar deținătorul acestuia poate beneficia de facilitățile enumerate.
Solicitarea și eliberarea cardului sunt gratuite. Acesta poate fi folosit de trei ori, după care trebuie solicitat un nou card doar la Primăria Orașului Nyirbator.