În data de 6 martie 2017, la ora 13.25, pe DN 19F, la intersecția cu DJ 195, spre Medieșu Aurit a avut loc un eveniment rutier, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare.

girofar

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că un bărbat, de 26 de ani, din Suceava, conducând un ansamblu de vehicule compus dintr-un autoturism care tracta o platformă, pe care transporta un autoturism, a efectuat o manevră de depășire în zona de acțiune a indicatorului rutier depășirea interzisă, în intersecția DN19F cu DJ195 și a acroșat vehiculul depășit, respectiv un tractor care tracta o căruță cu nisip, rezultând proiectarea ambelor ansambluri în șanț.
Extinzând verificările, polițiștii au constatat că tractoristul, un bărbat de 57 de ani din Medieșu Aurit, nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În acest context, pe numele tractoristului s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, iar cel din cauza căruia s-a produs evenimentul, a fost sancționat contravențional și i-a fost reținut permisul de conducere.