Careianca Otilia Sescu a ajuns în finala Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială. Ulterior etapei de vot online, au intrat în etapa de jurizare minim trei persoane sau maxim 10% din numărul primilor clasați, în funcție de numărul de nominalizări de la fiecare categorie. Angajată ca şi asistent social în cadrul Spitalului Municipal, Otilia Sescu concurează la categoria ”Premiul pentru asistentul social din domeniul sănătate- servicii medicale”, alături de alți șase asistenți din România.

gala
Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială este un eveniment organizat de către Colegiul Național al Asistenților Sociali ce îşi propune să promoveze performanţa în domeniul social. Ca și la edițiile trecute, Gala celebrează în România Ziua Mondială a Asistenţei Sociale prin premierea celor mai sârguincioși asistenţi sociali dar şi a celor ce cu drag au contribuit la promovarea asistenţei sociale.
În seara de 21 martie 2017, Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială își deschide cortina celei de-a IV-a ediții în inima Bucureștiului, la Ateneul Român, în întâmpinarea a 800 de zâmbete și priviri nerăbdătoare. De patru ani alături de organizatori, Andreea Marin va fi amfitrionul serii.

gala1
Otilia Sescu mulțumește tuturor careienilor pentru susținere și pentru voturile acordate în prima etapă a galei. Desemenarea câștigătorilor în cadrul fiecărei categorii se va face pe baza CV-urilor depuse de către asistenții nominalizați.